Rondweg-West 250
3905 LV Veenendaal

Nieuwbouw – opgeleverd in juni 2019

Omschrijving

Een representatieve nieuwbouwontwikkeling op een prominente zichtlocatie naast de A12. Dit modern vormgegeven gebouw beschikt onder andere over 1.800 m² ruimte (nog beschikbaar voor verhuur), een representatieve centrale hal, een liftinstallatie en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het gebouw is zeer geschikt voor diverse doeleinden en wordt casco aangeboden, zodat verdere afbouw en inrichting conform wens ingevuld kan worden.

Het horeca en bedrijfsobject bestaat uit de begane grond en twee verdiepingen. De begane grond beslaat circa 950m2 (waarvan circa 450m2 beschikbaar), de eerste verdieping 985m2 en de tweede verdieping 370m2. Op de begane grond bevindt zich momenteel al een vestiging van restaurant De Beren. De drie verdiepingen worden zowel gezamenlijk als afzonderlijk van elkaar te huur aangeboden.

Het geheel leent zicht niet alleen uitstekend voor horeca, maar ook voor leisure (in combinatie met horeca), maatschappelijke dienstverlening en zorg. Dit niet alleen vanwege de goede ligging maar ook vanwege het feit dat er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn.

Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein De Compagnie. De op- en afritten van de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) zijn zeer snel te bereiken. Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) eveneens gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast zorgt de Rondweg-Oost voor een vlotte verbinding met de A15. Veenendaal heeft drie NS-Stations: het dichtstbijzijnde NS-Station is Veenendaal-De Klomp.

Vloeroppervlakte

De vloeroppervlakte nog beschikbaar voor verhuur bedraagt circa 1.700 m² VVO, als volgt verdeeld:
•Begane grond: circa 422 m² ;
•Eerste verdieping: circa 921 m²;
•Tweede verdieping: circa 346 m²

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Parkeren

Op het eigen terrein zijn circa 300 parkeerplaatsen aanwezig.

Property Features

  • Entree
  • Lift
  • Vetvangput