Vragen? Bel ons: 0318 54 65 30

Restaurant De Beren opent op 2 juli zijn deuren in het Ekris nieuwbouw project langs de A12 in Veenendaal.

Door in Nieuws Met 0 Comments

De beren
Restaurant De Beren opent op 2 juli zijn deuren in het Ekris nieuwbouw project langs de A12 in Veenendaal.

Op dinsdag 2 juli viert De Beren Restaurants voor de 41ste keer feest met de opening van een nieuwe vestiging. Dit keer opent de restaurantketen een filiaal in Veenendaal.

Het restaurant is gevestigd aan de Rondweg-West op de foodboulevard’. Daar zijn aan weerszijde van de snelweg bij de afrit Veenendaal-West onder meer McDonald’s, Burger King, Goya Oriental en pannenkoekenhuis De Bijenmarkt te vinden.
Volgens een woordvoerder is voor deze plek in Veenendaal gekozen vanwege de ligging bij andere restaurants. We hopen het publiek te bedienen dat graag de auto makkelijk kwijt kan.’’ De aanwezigheid van andere horeca heeft een aanzuigende werking op het geheel.

Het Veenendaals restaurant is in een stoer en eigentijds berenjasje gestoken: compleet met een stijlvolle bar omringd door zitjes die zich perfect lenen voor een borrel met collega’s, vrienden of familie. Ook een uitgebreide lunch-, diner-, en arrangementenkaart ontbreekt hier niet. Vanaf 10.30 uur kunnen gasten aanschuiven voor broodjes, clubsandwiches en goedgevulde salades. ’s Avonds doen gasten zich te goed aan de ‘De Beren Classics’: traditionele gerechten zoals de spareribs of satés.

Share This